Καταρχάς μην νομίζετε ότι δεν είχα τίποτα καλύτερο να κάνω, γιατί θα κάνετε λάθος. Ακριβώς επειδή έχω εκατομμύρια καλύτερα (;) και πιο επιτακτικά πράγματα να κάνω αποφάσισα να δημιουργήσω (κι εγώ, ναι κι εγώ) αυτό το blog ώστε να είμαι εις θέσιν να χαζολογάω με μια επίφαση δημιουργικότητας.

Σ’ αυτό τον ιστοχώρο σκοπεύω αρχικώς να ανεβάσω παλιά κείμενα που έχουν δημοσιευθεί στα ηλεκτρονικά περιοδικά του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού Π@π@κι και Lapsus Linguae, και στο Movieworld.gr και τα οποία ύστερα από μια σειρά διαδικτυακών ατυχιών δεν είναι πια προσβάσιμα. Επίσης θα αναρτήσω κείμενα που έχω κατά καιρούς δημοσιεύει στην προσωπική μου σελίδα στο Facebook, έτσι για να τα έχω όλα μαζί συγκεντρωμένα και να μην τρέχω να ψάχνω όποτε θέλω να βρω κάτι.

Το όνομα του ιστολογίου προέρχεται από την μηνιαία στήλη που διατηρούσα για περίπου δυο χρόνια στο Movieworld.gr, για το οποίο πιστεύω πως μου ανήκουν τα δικαιώματα. Αν κάποιος έχει διαφορετική άποψη ευχαρίστως να τσακωθώ μαζί του.

Δεν μπορώ να υποσχεθώ ότι θα ανανεώνω το περιεχόμενο συχνά, καθώς έχω μια αλλεργία προς οτιδήποτε το υποχρεωτικό, αλλά όταν ανεβάζω κάτι οπουδήποτε σίγουρα θα μπορεί να βρεθεί κι εδώ. Καλή ανάγνωση, αν μπείτε στον κόπο.

Εβίτα

UPDATE: Λίγα περισσότερα πράγματα για μένα εδώ.